Diners

El Centre Metal·lúrgic es trasllada al carrer de la Indústria

El Centre Metal·lúrgic, els gremis i associacions integrants s’han traslladat aquesta setmana a la nova seu a la casa Guasch, al carrer d’Indústria, número 16 de Sabadell, amb l’entrada principal per la plaça Miquel Crusafont.

Més de 55 anys després, el Centre Metal·lúrgic es va traslladar l’octubre del 2018 al carrer Concepció número 40. Així, l’associació patronal deixava l’emblemàtica seu social situada al número 66 al carrer Tres Creus, que va vendre a la cadena d’alimentació BonÀrea.

Les oficines del Centre Metal·lúrgic estaven situades temporalment al carrer Concepció número 40, de forma temporal fins que acabessin les obres a l’actual seu, ja definitiva. Des de l’any 2007, l’entitat té en propietat aquest palauet urbà del 1931 de l’arquitecte Santiago Casulleras que havia allotjat un laboratori d’anàlisis clíniques. Fa 10 anys, van fer la reforma exterior i la coberta, seguint els criteris de protecció, ja que és un immoble catalogat. No obstant això, l’arribada de la crisi econòmica va frenar la marxa a la nova seu. El 2018 es van reprendre les obres.

La nova seu té uns 1.500 metres quadrats dividits entre una planta baixa i l’annex. També hi ha un semisoterrani que és de la mateixa mida amb volta catalana. El primer pis hi ha sales de formació i reunions amb terrasses. També hi ha una torre, on està plantejat fer una office.

Publicitat
Comentaris
To Top