Publicitat
Vallès

Mor un veí de Sabadell en un xoc amb un camió a Santa Perpètua

Un motorista veí de Sabadell de 47 anys ha mort aquest dilluns al matí en un accident a la sortida de la B-142 a Santa Perpètua (Vallès Occidental), al límit amb el municipi veí de Polinyà, segons ha pogut confirmar el Diari.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 7.05 hores per un sinistre al punt quilomètric 1,5 de la citada via. Per causes que s’estan investigant, s’ha produït un xoc entre un camió i un ciclomotor. A conseqüència de l’accident, ha mort el conductor del ciclomotor.

La B-142 ha estat tallada en els dos sentits de la marxa fins a les 8.15 hores. Arran de la incidència s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Publicitat
Comentaris
To Top