Publicitat
Diners

Fort interès empresarial arran de l’entrada en vigor del nou impost sobre el plàstic

Plàstic

La Cambra de Comerç de Sabadell ha organitzat aquest dimecres una sessió informativa per a les empreses sobre el tema

La Cambra de Comerç de Sabadell ha organitzat aquest dimecres una sessió informativa per a les empreses de la seva demarcació arran de l’entrada en vigor del nou impost especial sobre els envasos i plàstics no reutilitzables. La convocatòria ha tingut una acceptació molt àmplia entre les companyies, ja que són molts els dubtes i qüestions que estan sorgint en aquestes primeres setmanes d’implantació.

L’entitat econòmica ha comptat amb l’experta en packaging, doctora en química ambiental per la UB, enginyera química i sòcia-fundadora de RepaQ Packaging Consulting, Montserrat Castillo, per explicar els principals aspectes i consideracions del nou impost. Es troben afectats per l’impost els envasos no reutilitzables que continguin plàstic, els productes plàstics semielaborats i els productes plàstics destinats a permetre el tancament, comercialització o presentació d’envasos no reutilitzables.

Plàstics Cambra Sabadell

En la seva exposició, Castillo ha detallat a través d’exemples pràctics com s’ha de declarar i liquidar l’impost i les principals obligacions formals en termes de facturació. També ha exposat alguns supòsits d’exempció, devolució i deducció i ha facilitat informació i documentació als assistents per tal d’aprofundir en la matèria.

La Cambra de Sabadell té previst organitzar properament tallers d’assessorament grupal per a les empreses que necessitin suport específic en aquest tema.

Publicitat
Comentaris
To Top