Diners

Febre en la inauguració d’un nou forn de pa a la Rambla de Sabadell

Forn de Cabrianes

Es tracta del Forn de Cabrianes, un negoci familiar amb una llarga trajectòria a diferents localitats catalanes des de l’any 1933

El Forn de Cabrianes ha tingut molt èxit el dia de la seva inauguració / VICTÒRIA ROVIRA

Sabadell compta amb un nou forn de pa, situat a la Rambla, núm. 30. Es tracta del Forn de Cabrianes, un negoci familiar amb una llarga trajectòria a diferents localitats catalanes des de l’any 1933. La família Abadal, originària del poble de Cabrianes, situat a la comarca del Bages, n’és la propietària.

Aquest dimecres ha tingut lloc la inauguració oficial del nou local. La rebuda per part dels veïns ha estat multitudinària al llarg del dia. El Forn de Cabrianes ha regalat un tros de coca a tots els clients, que alguns d’ells han hagut de fer llargues cues, com es pot veure en el següent vídeo:

L’especialitat del Forn de Cabrianes són els diferents tipus de pa que elabora (pa de pastor, de Montserrat, de nous, d’espelta…), així com el seu gran ventall de coques, brioixeria i pastisseria. “Elaborem el pa amb massa mare, farines de qualitat i proximitat, moltes hores de fermentació i cuites pausades. El bon pa no vol presses”, afirma la directora comercial del negoci, Rosa Maria Abadal.

Així mateix, l’establiment de la Rambla, en què treballen 12 persones (totes elles residents a Sabadell) en diferents torns, és el primer de Forn de Cabrianes a Sabadell. “Molts clients ens demanàvem que obríssim aquí i ens feia molta il·lusió”, diu Abadal, qui assegura que l’aposta de la família per la ciutat és ferma: “Hem vingut a Sabadell per ser-hi sempre més. Ens volem sentir sabadellencs des del primer dia i tenim moltes ganes de fer-ho bé i d’agradar”.

Forn de Cabrianes

Al llarg del dia s’han format cues per entrar al local / VICTÒRIA ROVIRA

El Forn de Cabrianes obre de dilluns a dissabte de 6 h a 21 h, i diumenges i festius 6 h a 14:30 h.

Presència a diferents localitats catalanes

Forn de Cabrianes és un negoci familiar que disposa de prop d’una 40 d’establiments repartits a diferents localitats catalanes, com ara Esparreguera, Olesa de Montserrat, Badalona, Sallent, Cabrianes i Terrassa, entre altres.

Imatge d’un dels productes de Forn de Cabrianes / VICTÒRIA ROVIRA

La tercera generació de la família Abadal (els nets dels fundadors) s’encarrega de continuar endavant amb l’empresa.

Comentaris
To Top