ESPORTS

Míting d’atletisme d’alt nivell a la Pista Coberta

/ D.S.

Sabadell serà l’epicentre del millor atletisme, aquest pròxim dissabte 28 de gener. La Pista Coberta serà l’escenari d’una nova edició del Míting Internacional Catalunya de pista coberta, amb la presència de més de 150 atletes vinguts d’arreu del món. Aquest dilluns al matí s’ha presentat la cita esportiva amb la presència de l’alcaldessa Marta Farrés; la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme (FCA), Mercè Rosich; el director del míting i vicepresident de la FCA, Carles Baronet; la regidora d’Esports, Laura Reyes, i el vicepresident de la JAS i vicepresident segona de la FCA  Jordi Molins.

Enguany serà la sisena edició que el míting se celebra a la Pista Coberta, i el primer amb un cartell de molts quirats, superant amb escreix l’edició del 2019, on l’etíop Genzebe Dibaba va aconseguir la millor marca mundial als 1.500 metres: “Som referents en l’atletisme ‘indoor’. A Sabadell ens agrada capitalitzar esdeveniments internacionals, que a la vegada també són un espectacle per a tothom. És una manera d’apropar la pràctica esportiva als nois i noies de la ciutat”; ha assegurat l’alcaldessa Farrés.
Entre els cap de cartell, amb atletes vinguts de quatre continents –vint-i-vuit nacionalitats destaca  Larissa IapichinoLisanne De WitteMichal HaratykPiotr LisekMariano Garcia o Esther Guerrero, entre altres. “No és la primera vegada que se celebra el míting, però sí que serà el de més nivell. Estem convençuts que la Pista s’omplirà de gom a gom, amb un atletes que han participat a Jocs Olímpics i campionats del món”, ha destacat Mercè Rosich. Entre els participants també hi haurà dos atletes que arribaran directament d’Ucraïna, concretament, des de Lviv i Khàrkiv.

Cros de Sant Sebastià, ajornat

D’altra banda, aquest dilluns s’ha anunciat que el Cros de Sant Sebastià, organitzat per la Joventut Atlètica Sabadell, i una de les competicions amb més edicions d’Espanya, s’ajorna per la baixa participació: “Molts clubs han acabat ara la temporada, degut als nous calendaris federatius. Ho ajornem fins a la tardor, perquè és dels més antics i volem mantenir la qualitat”, ha explicat Jordi Molins.

Publicitat
Comentaris
To Top