Oci i cultura

‘Record i comiat’, el concert al saló del Teatre Principal de dimecres

El baríton Pau Armengol i el pianista Èric Varas presenten un programa centrat en el Lied romàntic del segle XIX i la cançó catalana del segle XX. Serà dimecres a les 19.15h, al Saló del Teatre Principal, sota el títol Rercord i Comiat i organitzat per Joventuts Musicals.

En la primera part, interpreten el cicle Liederkreis Op. 24 de Schumann, sobre poemes de Heinrich Heine, que convida a un viatge emocional entre l’ànsia de l’enamorat, el desamor, el record, l’abandó, l’enuig, i finalment, el comiat. La primera part clou repetint la idea de record i comiat, amb dos dels més cèlebres Lieder de Schubert.

La segona part se centra en la cançó culta del segle XX. Els textos de Lorca ens introdueixen en un món oníric, que ens porten a la fantasia, la fascinació, el record i, finalment, el comiat.

Comentaris
To Top