Publicitat
Ciutat

Un milió i mig per a millorar l’entorn del Ripoll

L'acte s'ha celebrat al Consell Comarcal del Vallès Occidental / CEDIDA

El Consell Comarcal del Vallès Occidental rebrà 1,5 milions d’euros provinents dels fons Next Generation en el marc del Plan de sostenibilidad turística en destinos per a portar a terme el projecte El riu, teixint fils de vida, tal com s’ha anunciat aquest dimarts, a la seu del Consell Comarcal, que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa Marta Farrés, i la resta de representants dels sis municipis –Sant Llorenç Savall, Castellar del Vallès, Sabadell, Barberà del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixac–, on es desenvoluparan les millora dels camins de l’entorn del riu Ripoll.

A grans trets, el projecte preveu tres tipus d’accions; l’adequació de camins, la instal·lació de punts de recàrrega per a bicicletes elèctriques i la creació d’una visita virtual als elements industrials patrimonials. Amb tot, es busca la creació d’un producte turístic identitari i vertebrador que permeti impulsar econòmicament el territori mitjançant l’aprofitament sostenible del patrimoni, ha explicat el president del Consell Comarcal i alcalde de Castellar, Ignasi Giménez.

L’execució d’aquest projecte, El riu, teixint fils de vida, ha d’estar enllestit com a molt tard el 31 de desembre del pròxim 2025.

Publicitat
Comentaris
To Top