Ciutat

Els col·lectius anticapitalistes de Sabadell es manifesten contra l’augment dels preus

Sota el lema ‘Avall els preus, amunt els sous’ un centenar de persones va manifestar-se aquest dissabte al vespre pel centre de Sabadell. Convocats pels col·lectius de L’Obrera, Can Capablanca, Corrent Roig i la CNT, entre altres, els concentrats van protestar contra l’encariment de la vida i la precarietat. Entre les consignes, també es van escoltar crits contra el capitalisme i en favor dels serveis públics.

manifestacio anticapitalista

La manifestació al seu pas per la plaça de Les Dones del Tèxtil / D.S

El recorregut, que va començar a la plaça de La Creu Alta, va tallar l’avinguda onze de setembre i posteriorment es va dirigir cap a la Via Massagué i el carrer Les Valls. Després va creuar fins a l’ajuntament i va posar el seu punt final davant les seus de CCOO i UGT a La Rambla.

Publicitat
Comentaris
To Top