Ciutat

Es pot accedir amb patinet elèctric als autobusos de Sabadell?

Patinet elèctric
/ CEDIDA

Transports Urbans de Sabadell (TUS) obre les portes als patinets elèctrics. L’Ajuntament de Sabadell continuarà permetent la presència de patinets elèctrics al bus urbà, han confirmat fonts municipals, com es fa a altres municipis de l’entorn.

L’ATM va decidir prohibir temporalment l’accés de patinets elèctrics i altres vehicles elèctrics de mobilitat personal per un període de sis mesos, després de la incidència que es va produir a un vagó de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). I l’Ajuntament de Sabadell va estudiar aleshores si calia aplicar una mesura d’aquest tipus a la xarxa de bus urbà.

Finalment, però, ha decidit no fer-ho perquè “podria limitar l’accés i la qualitat del servei” a persones que, per exemple, necessiten desplaçar-se en VMP a polígons industrials o altres punts de Sabadell. En aquest sentit, han dut a terme un estudi de demanda específic i conclouen que “l’impacte de la presència de patinets a la xarxa és assumible”. I tampoc s’han registrat incidències des del punt de vista d’accessibilitat o de capacitat a l’interior dels autobusos.

Puc entrar el patinet als autobusos de Sabadell?

Comentaris
To Top