Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimecres a Sabadell

ronda Nord Quart Cinturó

L’actualitat sabadellenca arriba marcada aquest dimecres per l’acord entre el Govern de la Generalitat i ERC per tirar endavant els pressupostos del 2023.

L’acord inclou un document sobre grans infraestructures que comprèn la B-40, el projecte de la ronda Nord de Sabadell i Terrassa que els socialistes posaven com a punt imprescindible per tirar endavant els comptes.

L’acord per la ronda Nord permet tirar endavant els pressupostos de la Generalitat

No va poder ser. L’artista sabadellenca Sharonne es va quedar a les portes de la gran final del Benidorm Fest 2023, certamen que serveix per escollir el representant d’Espanya a la pròxima edició d’Eurovisió. En la semifinal, celebrada aquest dimarts a la nit, la drag-queen va quedar en sisena posició, plaça que no donava bitllet d’accés per a l’última cita.

Sharonne es queda a les portes de la final del Benidorm Fest amb una actuació icònica

Per primera vegada, l’Ajuntament de Sabadell xifra el cost de retirar els estabilitzadors de la façana de la fàbrica Bosser, situada entre els carrers d’Alemanya i de Ferran Casablancas, al Centre. Es calcula que seran uns 250.000 euros, segons fonts municipals.

Netejar la façana de la fàbrica Bosser: 250.000 euros

El macrooperatiu del passat cap de setmana a la discoteca Waka Sabadell (Sant Quirze) va provocar moments de nervis i temor entre molts dels presents a la sala, que van presenciar una escena “de pel·lícula”. Així ho recorda l’Emma Navarro, que va ser una de les més de 900 persones identificades durant l’actuació policial al recinte.

Una testimoni de l’operatiu a Waka: “Va venir la dona de la neteja dient ‘sortiu, que hi ha els GEO’”

El mercat d’hivern del Centre d’Esports s’ha tancat amb cinc sortides i tres incorporacions. Miki Lladó, que espera recuperar els lesionats Sergi Garcia, Adán Gurdiel o Joanet, ja sap amb quins futbolistes comptarà per assolir l’objectiu de la permanència.

Mercat d’hivern del CE Sabadell: cinc sortides i tres fitxatges

Comentaris
To Top