Publicitat
Ciutat

Per què han habilitat un pas de vianants alternatiu al passeig de Manresa?

En els darrers dies, la vorera del passeig de Manresa ha quedat anul·lada entre el passatge de Jonc i el passeig de la plaça Major. El motiu són unes obres privades, del bloc de pisos del número 2, per reparar els baixants, la qual cosa afecta l’espai públic i ha obligat a aixecar la vorera.

Mentre durin els treballs, almenys una setmana més segons la previsió, els vianants hauran de caminar pel pas habilitat a la calçada, delimitat per blocs de color vermell i blanc. Durant les obres, els transportistes no poden efectuar les parades de càrrega i descàrrega en aquest tram.

Pas alternatiu al passeig de Manresa / AINA TORRES

Detall de les obres del passeig de Manresa / AINA TORRES

Publicitat
Comentaris
To Top