Publicitat
Vallès

Detinguda una persona a Montcada amb una ordre de crida i cerca per homicidi a França

La Policia Local de Montcada i Reixac va detenir aquest dimarts una persona amb una ordre de crida i cerca per un jutjat de França en una causa oberta per homicidi. Una detenció que es va produir després d’una persecució a gran velocitat per la C-17, al voltant de tres quarts de sis de la tarda.

Segons han informat fonts municipals, durant aquest seguiment, no va haver-hi ferits, tot i que era una hora amb circulació de vehicles i ciutadans a a la via pública. Únicament, un agent va patir ferides durant la detenció, de caràcter lleu.

Un cop van aconseguir aturar el cotxe, van arrestar el conductor -anava al volant d’un turisme amb matrícula francesa- i a més de fer-ho per aquesta ordre judicial, també el van acusar de conducció temerària.

Publicitat
Comentaris
To Top