Publicitat
Ciutat

Noves àrees d’esbarjo per a gossos als barris de Sabadell

Tres nous espais per als gossos a Sabadell. Les obres d’adequació de les noves àrees d’esbarjo a Can Rull, Espronceda i Torre-romeu s’han obert aquest divendres a la ciutadania. En l’acte d’inauguració, la tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Benestar animal i Participació, Marta Morell, ha celebrat que els usuaris disposin d’aquestes zones, ubicades a més en “diferents districtes de la ciutat”.

Morell, a més, ha volgut remarcar la voluntat de crear noves instal·lacions en altres punts de la ciutat. “En aquest moment, tenim cinc àrees més planificades o en vies d’execució, de manera que acabarem el mandat havent creat onze nous espais d’esbarjo per a gossos”, ha defensat.

165.000 euros

L’àrea de Can Rull, disposa amb una superfície de 1.345 metres quadrats. Està situada darrere la Biblioteca de Ponent, a la plaça d’Ovidi Montllor, entre el carrer d’Arcàdia i l’avinguda de Lluis Companys, al districte 4.

L’àrea d’Espronceda, en el districte 6, amb una superfície de 1.436 metres quadrats, es troba al passeig d’Espronceda, a l’espai verd ubicat al costat de les pistes de petanca que hi ha entre els carrers de Frederic Rahola i de Goya.

I finalment l’àrea de Torre-romeu, en el districte 7, amb una superfície de 1.322 metres quadrats, està situada a l’espai públic del costat del camp municipal de Torre-romeu, a l’avinguda de Can Bordoll.

La intervenció ha suposat l’arranjament de 4.103 metres quadrats de superfície i s’hi ha destinat un pressupost de 165.000 euros. Sabadell disposa en aquests moments de 8 àrees d’esbarjo per a gossos, més 4 zones d’ús
compartit. A més, també s’han instal·lat 5 dispositius Urban Dogs, uns recol·lectors ecològics que atrauen els gossos per tal que orinin, neutralitzen la pudor, impedeixen la brutícia i produeixen compost per jardineria.

Publicitat
Comentaris
To Top