Ciutat

Joan Mena: “Les Termes és l’exemple de la deixadesa d’alguns barris de Sabadell”

Joan Mena, diputat en Comú Podem / M.O

Rehabilitar de forma integral el barri de les Termes. Sabadell en Comú Podem ha presentat el seu projecte per a aquest barri del sud de la ciutat, i proposa una rehabilitació dels edificis, l’espai públic i l’impuls de projectes d’ocupació laboral. El diputat sabadellenc i alcaldable dels comuns a Sabadell, Joan Mena, sosté que el partit “té compromís” amb els barris.

L’estratègia que proposen els comuns s’emmarca en el Pla de Barris Verds, una llei que es va aprovar el 2022 al Parlament de Catalunya. “Si estem al govern, desenvoluparem un projecte per les Termes”, afirma el portaveu.  Pel que fa als habitatges, sosté, caldria impulsar-ne la instal·lació d’ascensors i millorar-ne l’eficiència energètica amb un millor aïllament. Pel que fa als carrers i places, es proposa una remodelació amb major accessibilitat i zones verdes.

“El PSC ha deixat de banda els barris”

“Les Termes és l’exemple de la deixadesa per part del govern municipal als barris de Sabadell”, ha criticat el diputat. “No pot haver-hi barris de primera i de segona, hi ha diferència entre les inversions al Centre i als barris”, ha etzibat. Segons un estudi que han impulsat els comuns, també el barri de Can Puiggener necessitaria una actuació similar.

La reforma del barri aniria a càrrec de la Generalitat, però s’hauria de complementar amb recursos municipals i altres subvencions. La Generalitat ha previst, de fet, una partida pressupostària de 54 milions d’euros per a rehabilitar els barris de Catalunya més desatesos.

Sabadell En Comú Podem confirma Joan Mena com a alcaldable

Comentaris
To Top