Oci i cultura

FOTOS: El Ceba’t Festival celebra amb èxit la seva segona edició

ceba't 23
Els més menuts han estat els grans protagonistes de la jornada / David Chao

Aquest cap de setmana la Fira Sabadell ha acollit una nova edició del Ceba’t Festival. La cita, dedicada a l’oci infantil, tornava a celebrar-se amb l’objectiu de poder-se consolidar i així ha estat. Amb un aforament delimitat per millorar l’experiència dels assistents, unes 2000 famílies han visitat l’espai gaudint d’una gran proposta d’activitats i espectacles infantils.

Així doncs, els més menuts han pogut gaudir de personatges com el Mickey, Minnie, Chase o l’Everest. També han pogut descobrir les zones d’inflables, pintacares, globoflèxia o els llits elàstics. I a més a més, han descobert el món de la màgia gràcies als 6 passis que s’han ofert. Com a novetat de l’edició ha destacat la ruleta de regals benèfica, en col·laboració amb l’espai de pediatria del Parc Taulí.

Per Jordi Lozano, director del festival, la d’enguany ha estat una experiència molt positiva. “Vam aprendre molt de l’any passat i amb la perspectiva hem pogut millorar moltes coses. L’objectiu és que els infants gaudeixin molt i penso que ho hem aconseguit”. Davant la possibilitat d’una tercera edició Lozano ho té clar: “Si la gent ho vol, ho farem. La nostra voluntat és consolidar el festival a Sabadell”.

ceba't 23

/ David Chao

ceba't 23

/ David Chao

ceba't 23

/ David Chao

ceba't 23

/ David Chao

ceba't 23

/ David Chao

ceba't 23

/ David Chao

ceba't 23

/ David Chao

ceba't 23

/ David Chao

ceba't 23

/ David Chao

ceba't 23

/ David Chao

Comentaris
To Top