Publicitat
Vallès

Continua la recerca de l’autor de l’assassinat a Badia

Els Mossos d’Esquadra continuen la recerca de l’autor de l’assassinat d’aquest diumenge a Badia del Vallès. El crim va tenir lloc poc abans de les 11 del matí en ple carrer Saragossa, molt a prop d’una comissaria de la Guardia Civil. El cos policial ha obert una investigació i treballa per esclarir les circumstàncies del succés, que va deixar una víctima mortal.

Segons va avançar la periodista Anna Punsí, el presumpte autor del crim hauria disparat a la cara de la víctima, que es trobava dins d’un cotxe, i hauria fugit amb una moto robada en direcció Sabadell. A la frontera amb Barberà va abandonar la moto i es va canviar de roba.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) manté oberta una investigació per esclarir els fets i identificar l’autor de l’assassinat. El cas es troba sota el secret de les actuacions.

Assassinen a un home d’un tret a Badia del Vallès

Publicitat
Comentaris
To Top