Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimarts a Sabadell

Iniciem el dimarts amb la mirada posada en els animals a Sabadell. Sabadell va tancar l’any 2022 amb 947 nous gats i gossos abandonats (o perduts).

A les instal·lacions de la Lliga Protectora continuen entrant més animals dels que troben casa (772 adopcions o recuperacions). I les xifres d’abandonament a Sabadell baten un nou rècord dels últims cinc anys.

Nou rècord d’abandonament d’animals a Sabadell: “Les gàbies del refugi estan plenes”

Les estafes són cada dia més freqüents. La majoria tenen com a objectiu sostreure diners d’un compte bancari o obtenir algun benefici econòmic directe. A l’Àrea Bàsica Policial de Sabadell, es van rebre un total de 3.540 denúncies per estafes el 2022.

Les estafes post-pandèmia es disparen (+52%): “Ens han robat més de 1.000 euros”

El conseller de Salut, Manel Balcells, defensa la concentració de serveis sanitaris per donar una millor resposta a la ciutadania. Balcells va participar en un acte d’ERC al Casal Pere Quart sobre atenció primària dilluns al vespre, en el qual va estar acompanyat per l’alcaldable republicà a les eleccions municipals, Gabriel Fernàndez, i la secretària d’Atenció Sanitària, Carme Bertral.

Balcells defensa concentrar la pediatria a Sabadell

Per segona vegada en pocs mesos. El sabadellenc Joan Soteras ha estat reelegit de nou com a president de la Federació Català de futbol en la repetició de les eleccions que va ordenar el Tribunal Català de l’Esport per considerar que en les del mes de juny es van produir irregularitats en un total de 175 vots.

Joan Soteras, reelegit de nou com a president de la Federació Catalana de futbol

Sabadell és des de fa anys una ciutat atractiva pel sector audiovisual. Fins i tot, molts la consideren com a una ciutat plató.I és que els rodatges de pel·lícules, documentals, sèries i programes de televisió —però també de publicitat, espots i shooting fotogràfic— són molt habituals a casa nostra.

Cinc sèries amb Sabadell com a protagonista

Comentaris
To Top