Ciutat

Gabriel Fernández i Joan Tardà presenten el projecte d’ERC als Merinals

acte erc tarda i fernandez
Tardà i Fernàndez també han recorregut els carrers d'Els Merinals / David Chao

ERC Sabadell ha organitzat aquest dissabte al matí una trobada al barri d’Els Merinals per a explicar el seu projecte polític. L’acte, que s’ha fet en format d’esmorzar, ha comptat amb l’alcaldable, Gabriel Fernàndez, i l’exdiputat i exportaveu d’ERC al Congrés , Joan Tardà.

Fernàndez ha destacat la cita com una mostra de la presència creixent d’ERC als barris de la ciutat: ” Des del 2015 no hem parat de créixer, mostra que som un partit ampli”. El republicà també ha valorat l’acord amb EUiA: “És un esforç molt positiu per sumar, som conscients que units som l’única alternativa per guanyar als de sempre”.

acte erc tarda i fernandez

Fernàndez ha explicat les seves propostes sota la mirada de Tardà / David Chao

Tot seguit ha estat el torn de Tardà. L’exdiputat també ha parlat de la coalició: “Trobo que és un encert polític extraordinari i emocionant. Perquè és bàsic i fonamental que hi hagi més esquerra per tal de poder transformar les ciutats”.

A l’acte hi ha assistit una 50a de persones, amb presència de membres d’EUiA. Durant l’esmorzar Gabriel i Tardà han fet uns breus parlaments i, posteriorment, hi ha hagut un petit torn de preguntes.

Comentaris
To Top