Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest divendres a Sabadell

Embassa't Sabadell

Arribem a la recta final de setmana amb l’actualitat cultural frenètica a la ciutat. Aquest dijous vam conèixer que el festival Embassa’t s’expandeix a l’Estruch, Castellar i Sant Quirze.

Abans de la celebració de l’esdeveniment a l’Amfiteatre del Parc de Catalunya, el 19 i 20 de maig, l’organització ha anunciat actuacions prèvies a l’Estruch, Castellar i Sant Quirze. A aquestes tres noves localitzacions, s’hi celebraran festes de presentació, amb entrades a 10 euros.

El festival Embassa’t s’expandeix a l’Estruch, Castellar i Sant Quirze

El procés de preinscripció escolar s’inicia el març i acaba amb la formalització de la matrícula, a mitjan mes de juny. Enguany, les sol·licituds d’infantil i primària s’hauran d’entregar del 6 al 20 de març, pocs dies després que es faci pública l’oferta de places disponibles.

GUIA | Preinscripció escolar 2023-2024: calendari, dates clau, criteris de selecció i més

Els sabadellencs Daniel del Barco i Miriam Rangel, matrimoni amb una llarga trajectòria emprenedora, han fundat TopBal, una empresa que disposa d’un canal de distribució de complements alimentaris.

Dos emprenedors sabadellencs creen TopBal, un canal de complements alimentaris

La discoteca Waka Sabadell (Sant Quirze) ha tornat aquesta setmana a l’esfera mediàtica. Després que l’alcaldessa de l’Ajuntament de Sant Quirze, Elisabeth Oliveras, exigís en un comunicat el tancament del local després dels últims escàndols, la batalla podria tornar ara al terreny judicial.

Nou enrenou entre la discoteca Waka i l’Ajuntament de Sant Quirze

Aquesta setmana ha començat el desmantellament dels horts il·legals ubicats a Can Llong i Cifuentes. L’actuació es durà a terme tenint en compte la situació i particularitats dels diversos animals que es troben a l’indret, que en els pròxims mesos experimentarà una transformació total.

Què passarà amb els animals dels horts il·legals a Can Llong i Cifuentes?

Comentaris
To Top