Oci i cultura

El festival Embassa’t s’expandeix a l’Estruch, Castellar i Sant Quirze

El festival anuncia el cartell infantil i que arribarà també a l’Estruch, Castellar i Sant Quirze

Un concert de l'Embassa't, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

La 15a edició del festival Embassa’t no pararà quieta. Abans de la celebració de l’esdeveniment a l’Amfiteatre del Parc de Catalunya, el 19 i 20 de maig,  l’organització ha anunciat actuacions prèvies a l’Estruch, Castellar i Sant Quirze. A aquestes tres noves localitzacions, s’hi celebraran festes de presentació, amb entrades a 10 euros.

La primera de les festes de presentació serà a l’Auditori Miquel Pont de Castellar, el dissabte 6 de maig, a les 20h. Hi actuarà Joana Serrat & Riders of Canyon.

El festival es traslladarà a Can Barra, a Sant Quirze del Vallès, divendres  12 de maig, amb el concert de Renaldo i Clara, també a les 20h.

I abans d’aterrar a l’Amfiteatre del Parc de Catalunya, última parada a l’Estruch. Hi actuarà Anna Andreu, dissabte 13 de maig, a les 20h.

Tortell Poltrona al Petit Embassa’t

El diumenge estarà reservat al Petit Embassa’t, a l’Amfiteatre del Parc de Catalunya. Hi actuaran Tortell Poltrona, Ambauka i Lali BeGood, que l’any passat va ser al mateix escenari en el festival Observa. Com sempre, hi haurà un espai de jocs infantils i un per a nadons.

Comentaris
To Top