Ciutat

FOTOS | La manifestació contra el Quart Cinturó omple el centre de Sabadell

Milers de persones han mostrat el seu rebuig al Quart Cinturó / Víctor Castillo

La plataforma Campanya Contra el Quart Cinturó (CCQC) ha tret múscul aquest diumenge a Sabadell. Des de la plaça de La Creu Alta fins a la plaça de l’Àngel els carrers de la ciutat s’han omplert de gent protestant contra la infraestructura. Sota el lema ‘No al Quart Cinturó’ entitats, col·lectius i persones d’arreu del Vallès han mostrat el seu rebuig al projecte. Segons els organitzadors unes 4000 persones– 3000 segons fonts policials- s’han mobilitzat a la ciutat.

/ Víctor Castillo

/ Víctor Castillo

/ Víctor Castillo

/ Víctor Castillo

/ Víctor Castillo

/ Víctor Castillo

/ Víctor Castillo

/ Víctor Castillo

/ Víctor Castillo

/ Víctor Castillo

Comentaris
To Top