Publicitat
ESPORTS

Doble derrota del Club Natació de vòlei amb un guió molt similar

Una acció del partit del conjunt masculí davant el Xàtiva /. CEDIDA

Doble derrota del Club Natació Sabadell. El sènior masculí de Superlliga2 es va veure superat pel C.V. Xàtiva per 1-3 en un partit marcat per les absències d’alguns jugadors a l’equip sabadellenc. Tot i això, l’equip ha lluitat fins al final. El conjunt valencià ha començat amb molta força el primer set, on s’ha distanciat en el marcador ben aviat. Ha mantingut l’avantatge amb autoritat (15-25).

El segon set ha estat molt diferent. Els de Pozzato han millorat en la recepció i el joc d’atac i ha aconseguit mantenir la igualtat en el set fins al final, empatant el partit (25-23). Però en el tercer set, l’equip visitant s’ha mostrat superior un altre cop, amb molt encert dels jugadors Sebastian Barrial, Ruben Martinez i Luis Brunaccio, que han estat imparables (11-25).

En el quart set, els nedadors han començat millor, mantenint l’equilibri fins al 12-12. A partir d’aquí, l’equip entrenat per Hernan Pesci s’ha mostrat superior, especialment en atac i ha sentenciat de manera definitiva el duel (18-25).

Sense opció

El partit del sènior femení davant el Cecell de Lleida va anar per l’estil. Primer set per les visitants, molt més encertades (18-25). El segon set ha tingut la bona rèplica del Club Natació, gràcies a la seva millora del joc d’atac (25-18). La mala notícia ha estat la lesió de la jugadora juvenil Lucia López.

En el tercer set, el Cecell ha trencat la igualtat en el tram final (22-25) i després, en el quart, s’ha mostrat molt superior en tots els registres del joc per imposar-se definitivament per 17-25.

Publicitat
Comentaris
To Top