Diners

Pimec anima les pimes vallesanes a presentar candidatura als Premis Pimes

Premis Pimes Pimec

Els guardons reconeixeran les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant el 2022

Imatge del jurat dels Premis Pimes de l'edició passada / CEDIDA

Pimec Vallès Occidental animat les pimes vallesanes a presentar la seva candidatura, des d’avui i fins al 5 de maig, per poder optar als guardons de la 36a edició dels Premis Pimes, que reconeixeran les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant el 2022. Per segon any consecutiu, l’esdeveniment se celebrarà el pròxim 27 de juny per commemorar el Dia Nacional de l’Empresa a Catalunya i el Dia de les Microempreses i les Petites i Mitjanes Empreses de les Nacions Unides. Enguany, l’acte tindrà lloc al Centre de Conveccions Internacional de Barcelona (CCIB).

El president de Pimec Vallès Occidental, Xavier Pujol, ha desitjat sort a les pimes vallesanes que a partir d’avui vulguin participar als Premis Pimes i que la seva tasca sigui reconeguda i donada a conèixer per servir com a exemple de cas d’èxit. “Les nostres pimes són el motor de la nostra economia local i suposen una gran aportació a l’economia catalana”, ha recordat. Les empreses poden presentar candidatura a qualsevol de les candidatures següents:

  • Premi a la MIPIME més Competitiva, categoria Microempresa
  • Premi a la MIPIME més Competitiva, categoria Petita Empresa
  • Premi a la MIPIME més Competitiva, categoria Mitjana Empresa
  • Premi MIPIME al Desenvolupament Sostenible
  • Premi a la Qualitat Lingüística al Món Empresarial (amb la col·laboració del Departament de Cultura

Un Jurat format per personalitats de l’àmbit de l’economia, les institucions i la comunicació deliberarà les candidatures guanyadores.

Com és habitual, el sopar anual de Pimec tindrà caràcter solidari per tal de vehicular el compromís del món empresarial amb la societat catalana. Les aportacions fetes pels assistents es destinaran al programa emppersona de la Fundació Pimec, que dona suport a les persones que busquen una segona oportunitat.

Comentaris
To Top