Diners

Banc Sabadell ven la filial de pagaments a la italiana Nexi per 350 milions

L’entitat financera manté durant deu anys la comercialització dels productes relacionats amb pagaments

El director general de Banc Sabadell, Carlos Ventura, i el seu homòleg de Nexi, Paolo Bertoluzzo | ACN

Banc Sabadell i la firma italiana Nexi han arribat a un acord pel qual el primer ven la filial de pagaments a la segona per 350 milions d’euros. En un primer pas de l’acord, el banc ven el 80% de Paycomet i en conserva la resta durant almenys 3 anys. Un cop superat aquest termini, Sabadell podrà vendre el 20% fins arribar als 350 milions esmentats, ampliables en funció d’objectius.

El tancament de la venda es preveu per a final d’any. El pacte també preveu que Banc Sabadell mantindrà durant 10 anys la comercialització dels productes relacionats amb pagaments, essencialment les targetes de crèdit i de dèbit. Cadascuna de les dues parts pot prorrogar dues vegades el pacte, cinc anys cada vegada.

En un comunicat, Banc Sabadell ha afirmat que l’aliança suposa una “millora en eficiència de costos i del servei als clients”. Nexi, de la seva banda, ha celebrat que amb la compra entra “amb una forta posició” al mercat espanyol.

La transacció està subjecta a les aprovacions corresponents i, segons l’entitat catalana, generarà un impacte “positiu” en els seus resultats.

Publicitat
Comentaris
To Top