Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimarts a Sabadell

Aquest dimarts ha arribat marcat per l’actualitat econòmica a Sabadell. La celebració del MWC, amb accent sabadellenc, o les noves dades de l’IPC, en portada.

El congrés de tecnologia mòbil més gran del món, el Mobile World Congress (MWC), va obrir portes aquest dilluns a Barcelona en la primera edició sense cap restricció per la Covid en tres anys. Vuit empreses emergents de Sabadell participen en la fira —l’edició passada en van ser quatre— amb l’objectiu de cercar socis i inversió per accelerar el creixement dels seus encara incipients negocis.

Sabadell treu partit al Mobile: 8 ‘start-ups’ de la ciutat hi participen

L’Índex de Preus de Consum (IPC) a l’Estat ha pujat dues dècimes i s’ha situat en el 6,1% al febrer, segons l’indicador avançat que ha publicat aquest dimarts l’Institut Nacional d’Estadística (INE). La pujada s’explica per l’augment del preu de l’electricitat i dels aliments.

L’IPC torna a pujar al febrer impulsat pel preu de l’electricitat i els aliments

Les obres del poliesportiu Nostra Llar ja han començat. Els treballs permetran rehabilitar i ampliar l’edifici de serveis i recuperar la pista d’hoquei patins per tal que es pugui tornar a fer servir. Les actuacions es van iniciar a finals de gener i actualment s’estan fent actuacions d’enderroc.

FOTOS | En marxa les obres al poliesportiu Nostra Llar

També estan en marxa les obres de pacificació del carrer de Quevedo, que afecten el tram entre la Gran Via i el carrer de Covadonga d’aquest barri sabadellenc. El projecte té un pressupost d’uns 425.000 euros i forma part dels treballs que impulsa l’Oficina Gran Via – Ripoll, liderada per Junts.

Comencen les obres per obrir el pati de l’Artèxtil a la ciutadania

Quin temps ens espera en els pròxims dies a Sabadell? Després de la inestabilitat, que ha arribat a la ciutat en forma d’aigua i neu, sembla que els pròxims dies les precipitacions deixaran de ser protagonistes, tot i que sense dir adeu als núvols

Quin temps ens espera a mitjans de setmana?

Comentaris
To Top