Oci i cultura

Sol Picó es transforma en ‘vedette’, dissabte al Teatre Principal de Sabadell

Sol Picó malditas plumas

L’espectacle de dansa ‘Malditas plumas’ va rebre el Premi Crítica Serra D’Or

La ballarina Sol Picó, a l'espectacle que aterra al Teatre Principal

El Teatre Principal acull aquest dissabte (20h) l’espectacle de dansa Malditas Plumas, de la ballarina Sol Picó. El públic podrà conèixer la història d’una vedette del Paral·lel, un viatge que transita entre la tendresa i la decadència. L’obra juga amb la transformació, la interacció amb el públic i la confusió entre la ficció i la realitat, sempre amb la ironia i el sentit de l’humor que caracteritzen el llenguatge de l’actriu i autora.

La vedette protagonista compartirà els seus records i vivències, a més de traslladar el públic a un lloc i una època concrets i connectar amb sentiments universals: la por de la mort, la degradació, la pèrdua o a desaparèixer.

L’espectacle de dansa va rebre el passat mes d’octubre el Premi Crítica Serra D’Or en la categoria d’Arts Escèniques. És una obra per a tots els públics, amb una durada de 60 minuts. El preu de l’entrada és de 15 euros.

Comentaris
To Top