Diners

Altres maneres de fer ‘networking’: 50 directives faran un creuer pel Mediterrani

Rosaura Alastruey

El viatge ha estat dissenyat per la sabadellenca Rosaura Alastruey

Imatge de la sabadellenca Rosaura Alastruey, organitzadora del viatge / CEDIDA (Xavier Brosa)

La sabadellenca Rosaura Alastruey, amb una àmplia experiència en l’organització de trobades de networking, ha dissenyat un viatge en creuer pel mar Mediterrani dirigit a dones directives amb l’objectiu de potenciar la seva marca personal, a banda d’ampliar la seva xarxa de contactes. 

Rosaura Alastruey: “LinkedIn està en auge, cada segon es registren tres usuaris”

El vaixell, de la companyia Costa Cruceros, partirà del dijous 4 de maig al diumenge 7 de maig cap a Marsella (França) i Savona (Itàlia). Podran embarcar-s’hi unes 50 dones directives de tot l’Estat, que hauran de reservar la seva plaça amb antelació. De moment, ja n’hi ha 20 confirmades, les quals rebran la formació de ponents de primer nivell com la conferenciant i escriptora Pilar Gómez-Acebo, la consultora de branding Consol Vancells i l’experta assessora en comunicació Estrella Montolía, així com la mateixa Rosaura Alastruey, especialista en networking i LinkedIn. 

Al llarg del viatge, s’oferiran diferents espais de networking amb els quals es pretén incentivar la projecció professional de cada dona directiva. “Treballar i potenciar la marca personal és una eina més que imprescindible per a la directiva del segle XXI”, apunta Rosaura Alastruey. 

Comentaris
To Top