Ciutat

La sabadellenca Èlia Soriano, nova directora executiva de l’Institut Català de les Dones

Des del 2019 ha treballat com a regidora i portaveu adjunta del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament

El Departament d’Igualtat i Feminismes ha nomenat la sabadellenca Èlia Soriano com a directora executiva de l’Institut Català de les Dones. Soriano és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i en Documentació, ambdues per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb màster universitari de Societat de la Informació i postgrau en Lideratge institucional i Gestió de Polítiques Públiques. Des del 2019 ha treballat com a regidora i portaveu adjunta del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Sabadell. Anteriorment, va treballar a la UAB com a gestora de qualitat docent i programació.

Comentaris
To Top