Publicitat
AHIR I AVUI

La plaça de la Llibertat de Castellar, sempre oberta als veïns

La plaça de la Llibertat, al centre de Castellar del Vallès, ha sigut des de la seva inauguració, l’any 1982, un dels punts neuràlgics de la vila. Han passat els anys, però continua estant oberta als veïns, que gaudeixen dels seus espais verds.

El 2019 la plaça va canviar la seva fisonomia: l’Ajuntament va rehabilitar-la eliminant les seves barreres arquitectòniques i creant espais de formes circulars amb funcions diferents i amb paviments de materials diversos. També es va habilitar una zona de jocs infantils amb paviment de cautxú, una zona amb sorral per als infants, un espai d’ombra i bancs per seure amb paviment de sauló.

Gràcies a aquestes millores, la plaça de la Llibertat és ara un espai ben valorat pels castellarencs.

Plaça Llibertat Castellar

Imatge d’operaris construint la plaça de la Llibertat, l’any 1982 / CEDIDA (CENTRE D’ESTUDIS DE CASTELLAR- ARXIU D’HISTÒRIA)

Plaça Llibertat

Imatge actual de la plaça de la Llibertat / LLUÍS FRANCO

Publicitat
Comentaris
To Top