Publicitat
Diners

Obrir portes des del mòbil, possible amb la solució de la ‘start-up’ Kiploc

Kiploc

La companyia pretén multiplicar les vendes aquest any

Imatge del dispositiu de l’empresa emergent sabadellenca Kiploc per obrir portes a través del mòbil / CEDIDA

Les portes ja no requereixen una clau per ser obertes. La start-up sabadellenca Kiploc ha creat un dispositiu que permet l’obertura de qualsevol mena de porta des del mòbil i es gestiona en remot des d’una aplicació i mitjançant connexió de dades IoT (Internet de les coses). La tecnologia, de desenvolupament propi, permet oferir una solució de control d’accessos automatitzada en habitatges, oficines o apartaments turístics, entre altres. 

Així mateix, el dispositiu de la companyia constitueix en si mateix una millora en la seguretat de la propietat, mitjançant la incorporació de sensors que permeten detectar accessos no permesos a l’habitatge, creant un “escut de seguretat” al voltant de la porta, tal com detalla el soci administrador i director financer de Kiploc, Josep Maria Garcia. 

View this post on Instagram

A post shared by Kiploc (@kiplocapp)

Després d’un any de desenvolupament del dispositiu i la plataforma, i un any més de comercialització, la start-up espera que el 2023 sigui l’any de la seva consolidació. Kiploc ven un total de 150 unitats al mes, però la intenció és multiplicar per 10 aquesta xifra i sense haver de tancar cap ronda de finançament per aconseguir-ho. “Hem de produir en massa i fer el salt internacional”, assenyala la cap de projecte de la start-up, Noèlia Asensi. 

Kiploc, que forma part de l’acceleradora de start-ups de Sabadell Infinitum Projects i compta actualment amb cinc treballadors en plantilla, sí que vol tancar una ronda d’inversió a mitjà termini: “Sabem que aviat haurem de plantejar l’entrada de nous inversors a l’accionariat per poder escalar el negoci”, indica Josep Maria Garcia. 

Publicitat
Comentaris
To Top