Ciutat

Caçat un conductor begut a 119 km/h en plena plaça d’Espanya

L’home va donar positiu en el test d’alcoholèmia

La Policia Municipal va detectar aquest divendres un turisme circulant a 119 km/h en un tram en què la velocitat màxima permesa està limitada per senyal a 50 km/h. L’escena va tenir lloc poc abans de la mitjanit a la plaça d’Espanya de Sabadell.

Al conductor, de 56 anys, se li van instruir diligències judicials per un delicte contra la seguretat viària. El Codi Penal tipifica com a delicte la conducció amb un excés de velocitat superior en 60 km/h respecte al límit establert en vies urbanes.

En l’actuació, es va aturar i identificar al conductor i se li va realitzar la prova d’alcoholèmia, la qual va donar positiu amb una taxa de 0,34 mg/l (la taxa màxima genèrica permesa és de 0,25 mg/l), sent denunciat administrativament per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Publicitat
Comentaris
To Top