Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dilluns 20 de març a Sabadell

espectacle wild

Repassem les informacions més rellevants de les últimes hores a la ciutat

Els primers actes de la 2a edició de la fira Sakura Matsuri ja han començat després de l’acte inaugural d’aquest cap de setmana a Sabadell.

El Japó i Sabadell estrenyen els seus llaços: la segona edició de la fira Sakura Matsuri ja ha arrencat i s’allargarà fins al 16 d’abril a Fira Sabadell. El certamen esdevé una trobada multisectorial que permet conèixer la cultura i la vida japonesa. L’objectiu dels organitzadors és superar la xifra de 10.000 assistents de l’edició anterior.

Tret de sortida a la 2a edició de la fira Sakura Matsuri

Unes 50 persones han participat aquest diumenge a la tarda en una manifestació per reclamar que es trobi el cos de Caroline del Valle, jove de l’Hospitalet del Llobregat de 14 anys desapareguda el 14 de març del 2015 a la Zona Hermètica de Sabadell.

Caroline del Valle, 8 anys desapareguda: “On és la meva filla?”

Núria Aymerich, emprenedora i empresària sabadellenca, ha format més de 3.500 persones en el lideratge transformacional en 30 anys. Durant cinc anys, va exportar els seus coneixements en formació empresarial als Mossos d’Esquadra i als Bombers com a directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Ara, recull la seva experiència de transformar un cos jeràrquic i disciplinat com el dels Mossos d’Esquadra al llibre Mossos. Un model de lideratge.

Núria Aymerich: “La confiança i el respecte permeten evitar les intromissions als Mossos”

El Festival de Dansa Metropolitana va començar la setmana passada a Sabadell. La ciutat acull 7 dels seus espectacles i, aquest diumenge al matí, ha celebrat un dels més espectaculars. Es tracta de ‘Wild‘, organitzat per la companyia britànica Motionhouse. Una cita que ha tingut lloc a la plaça de l’Argub, al Parc Catalunya.

L’espectacle ‘Wild’, una de les grans sorpreses del Festival de Dansa Metropolitana

Punt amarg. Un penal escandalós, per unes mans totalment inexistents de César Morgado, van privar el Sabadell d’una victòria importantíssima a Lezama. Tocarà refer-se aquest dimecres davant l’UD Logroñés.

Un penal escandalós a l’afegit deixa el Sabadell sense victòria a Lezama (2-2)

Publicitat
Comentaris
To Top