Oci i cultura

La gira de ‘Madama Butterfly’ bat rècord històric de públic al Circuit d’Òpera a Catalunya

Al Teatre la Faràndula es van representar tres funcions, amb un total de 3.161 espectadors i amb un 98% d’ocupació

La representació de 'Madama Butterfly' al Teatre La Faràndula / LLUÍS FRANCO

La Madama Butterfly de la Fundació Òpera a Catalunya, estrenada a La Faràndula de Sabadell el 15 de febrer, ha tancat la gira amb unes xifres de rècord històric de públic, mai abans aconseguides. Un total de 12.300 persones han assistit a les 14 funcions de la producció, que ha aconseguit un 97% d’ocupació en 12 teatres diferents.

Al Teatre La Faràndula es van representar tres funcions, amb un total de 3.161 espectadors i amb un 98% d’ocupació. Després de l’estrena, l’obra de Puccini s’ha pogut veure arreu del territori gràcies a la gira que ha passat per Reus, Sant Cugat, Barcelona, Vic, Manresa, Girona, Granollers, Viladecans, Lleida, Tarragona i Cornellà de Llobregat. Aquesta última ciutat s’ha incorporat al circuit d’Òpera a Catalunya amb una rebuda aclaparadora per part del públic i ha confirmat que l’any vinent repetirà en el circuit operístic.

La Fundació Òpera a Catalunya ha reafirmat amb aquesta gira la seva voluntat d’apropar l’òpera a tothom i facilitar l’accés a la cultura a través d’iniciatives dirigides a diferents col·lectius. La darrera producció de la temporada és Il Trovatore, de G. Verdi, que s’estrenarà al Teatre La Faràndula de Sabadell el proper 26 d’abril. Entre el 5 i el 21 de maig, es presentarà en gira per Catalunya.

Per altra banda, les funcions de la gira de  Madama Butterfly han comptat amb la presència institucional de Josep Vives, Director General de Promoció Cultural i Biblioteques de la Generalitat de Catalunya; Carles de la Rosa, regidor de cultura de l’Ajuntament de Sabadell; Esther Madrona, Tinenta d’alcaldia de cultura a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès; i Josep Oliu, President de Banc Sabadell.

Publicitat
Comentaris
To Top