Oci i cultura

‘Massa Fum’, el nou tema dels sabadellencs 31FAM

31FAM

És el tercer avançament del seu nou treball, ‘Bona fe’, que ja té data per sortir del forn

31 FAM / Delirics

Els sabadellencs 31FAM colpegen de nou. Perquè, sí, cada vegada que publiquen un tema sacsegen el panorama musical català i les plataformes. El seu últim és Massa fum, una miscel·lània de sentiments paradoxals que sorgeixen dels amors de joventut, cantat amb la sonoritat ultraproduïda i l’estil propi que els caracteritzen.

Després de Wan Tun i X2 REAL, és el tercer avançament del seu nou treball, Bona fe, que ja té data per sortir del forn, el 24 de març. Sumat a TR3TZE, Valhalla Vol.1 i JETLAG serà el quart àlbum que publicarà el grup, format per Kid Pi, Koalekay, Lil Didi, Joey C, AAA i Bandam.

Segons avancen des del segell Delirics, Bona fe serà un clam a “aprofitar al màxim l’etapa de joventut”, alhora que es presentarà com “un acte de sintonia amb totes aquelles persones que passen o han passat per la trajectòria del grup i dels seus components, des del primer dia fins al dia d’avui”.

S’hi desprèn, a més, un homenatge al recorregut de 31FAM amb “un esperit d’il·lusió, de franquesa, de serenitat i alhora de goig”. L’àlbum, afegeixen, “al final és com la música i la vida: una evolució constant”.

El grup sabadellenc ja ha pujat a escenaris de festivals amb noms com C.Tangana, Maikel Delacalle, Trueno, Cecilio G o Dollar Selmouni, entre d’altres; i han omplert sales tan importants com Apolo, Razzmatazz i La Mirona.

Comentaris
To Top