Ciutat

Una persecució policial acaba amb un motorista ferit que circulava de forma temerària

El jove va caure del ciclomotor amb el qual circulava

Un jove de 20 anys va resultar ferit en caure d’un ciclomotor aquest dimarts a Sabadell. Els fets van tenir lloc a les 6 de la tarda a la carretera de Terrassa, on es va iniciar una persecució policial d’un ciclomotor que circulava de manera temerària. En el succés hi van intervenir una unitat del SEM, una de Mossos d’Esquadra i una de Policia Municipal.

El conductor va acabar patint un accident de trànsit a l’indret. El vehicle va ser immobilitzat i el noi es va traslladar a l’hospital de Terrassa amb ferides lleus. Posteriorment, es van obrir les diligències per un presumpte delicte contra la seguretat viària i conducció temerària.

Publicitat
Comentaris
To Top