Oci i cultura

L’Orquestra Simfònica del Vallès i Marco Mezquida, a la Faràndula

El concert per a piano i orquestra es podrà gaudir diumenge a les 18h

Marco Mezquida serà a la Faràndula / CEDIDA

L’Orquestra Simfònica del Vallès presenta una estrena mundial, com serà el concert per a piano i orquestra compost pel menorquí Marco Mezquida. Un pianista eclèctic, que no té por de combinar la música clàssica i contemporània, la música popular, el jazz, el free, el pop i el flamenc. La proposta es podrà gaudir aquest diumenge, a les 18h, al Teatre la Faràndula de Sabadell.

Completaran el programa del concert l’estàndard del jazz Sophisticated Lady, de Duke Ellington, considerat un dels compositor més influents d’aquest gènere. I dues propostes de Leonard Bernstein: l’obertura de Candide i West Side Story, dos caramelets amb els quals el públic completarà una sessió musical estimulant i plena de colors musicals.

El pianista Marco Mezquida i l’Orquestra Simfònica del Vallès estaran dirigits per Víctor Pablo Pérez. Les entrades es poden adquirir en línia a partir dels 14 euros.

Comentaris
To Top