Ciutat

Calendari laboral del 2024 a Catalunya i Sabadell: dies festius, ponts i vacances

En total hi haurà 15 dies festius, amb dos escollits per l’Ajuntament

Si ets dels que fa plans amb cert marge de temps, ja pots començar a organitzar-te l’any que ve. El Departament d’Empresa i Treball ha publicat el calendari laboral del 2024, que arriba amb un total de 15 dies festius: 13 festius d’àmbit nacional i dos més que són escollits per cada Ajuntament.

Segons ha quedat configurat el calendari, hi haurà tres dilluns festius que permetran allargar el cap de setmana. De la mateixa manera, trobem tres divendres que donaran la possibilitat igualment de gaudir d’un “cap de setmana de tres dies”.

Calendari de festius laborals 2024:

 • Cap d’any: 1 de gener, dilluns
 • Reis: 6 de gener, dissabte
 • Divendres Sant: 29 de març, divendres
 • Dilluns de Pasqua Florida: 1 d’abril, dilluns
 • Festa del Treball: 1 de maig, dimecres
 • Sant Joan: 24 de juny, dilluns
 • L’Assumpció: 15 d’agost, dijous
 • Diada Nacional de Catalunya: 11 de setembre, dimecres
 • Festa Nacional d’Espanya: 12 d’octubre, dissabte
 • Tots Sants: 1 de novembre, divendres
 • Dia de la Constitució: 6 de desembre, divendres
 • Nadal: 25 de desembre, dimecres
 • Sant Esteve: 26 de desembre, dijous

Festes locals a Sabadell

De moment, l’Ajuntament no ha especificat els dies que agafarà Sabadell, que han de passar per ple. Seguint la tradició, un d’ells serà previsiblement el dilluns 13 de maig per la Salut. El segon arribaria el dilluns de cloenda de la Festa Major, celebrada al mes de setembre.

Publicitat
Comentaris
To Top