Vallès

S’incendia un autocar de transport escolar a Sant Quirze

Les flames ja han quedat sufocades

Ensurt a Sant Quirze. Diversos veïns de la localitat vallesana s’han vist sorpresos aquest divendres al matí per l’incendi d’un autocar de transport escolar al voltant del parc de les Morisques. Segons ha informat l’Ajuntament, el vehicle ha començat a cremar “espontàniament”, quan es trobava a l’avinguda Camí del Mas.

L’incident s’ha originat sobre les deu del matí i gràcies a l’avís d’un veí s’ha pogut reaccionar amb rapidesa. No hi havia cap infant a l’interior, ja que havien baixat per instal·lar-se a l’espai verd.

Fins al lloc, s’hi han desplaçat els Bombers i sobre les 11 del matí les flames han quedat sufocades. Tot i així, durant la crema, el fum ha estat visible des de diversos punts i és que de seguida s’ha creat una columna de fum negre.

A conseqüència del foc ha calgut tallar l’avinguda Camí del Mas i ha afectat al trànsit. A més, dels Bombers també s’han desplaçat fins al lloc dotacions dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.

Publicitat
Comentaris
To Top