Ciutat

Detingut un home per atracar i agredir una dona al carrer

L’arrestat, de 32 anys, va provocar contusions en alguns agents

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest passat dimarts, 28 de març, un home de 32 anys per un presumpte robatori amb violència i per resistència als agents de l’autoritat després d’agredir una dona al carrer quan intentava robar-li la bossa de mà. Els fets van passar la tarda quan els agents van rebre l’avís d’un ciutadà informant que un home estava intentant atracar una dona al carrer Josep Renom de Sabadell.

Una patrulla de Mossos va anar al lloc dels fets i va iniciar una recerca per la zona amb la descripció que el testimoni va donar. Pocs minuts després, a l’altura del carrer l’Estrella, un altre ciutadà els va informar que el presumpte autor es trobava a l’interior d’un bar. Quan els agents van localitzar un home que coincidia plenament amb la descripció aportada, li van ordenar que sortís fora per ser identificat.

En llibertat amb càrrecs

Els Mossos van haver de demanar suport ja que el presumpte autor havia intentat llençar-se sobre un vehicle que circulava pel carrer per tal de no ser identificat, però la ràpida reacció dels agents ho va poder evitar. D’aquesta manera, el van poder immobilitzar i detenir com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i resistència als agents de l’autoritat.

En el transcurs de la seva detenció, l’agressor va exercir una forta resistència als agents i els hi va provocar contusions, segons detalla la policia catalana. La víctima va reconèixer l’home detingut com l’autor de les seves lesions en el moment de posar la denúncia. L’arrestat va passar a disposició judicial el dia 30 de març al Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell, que va decretar llibertat amb càrrecs.

Publicitat
Comentaris
To Top