Diners

Fluidra destinarà 134 milions d’euros en dividends

La seu corporativa de Fluidra, ubicada al polígon Sant Joan de Sant Cugat del Vallès / ACN

Fluidra, l’empresa líder global en el sector de l’equipament de piscina i wellness, ha acordat en la sessió del Consell d’Administració proposar a la Junta General d’Accionistes la distribució d’un dividend de 0,70 euros per acció amb càrrec a reserves. Aquesta proposta, en línia amb la política de dividends de la companyia, implica un 50% de payout del benefici net del 2022.

El desemborsament total, supeditat a l’aprovació per part de la Junta General d’Accionistes que se celebrarà el pròxim 10 de maig, ascendirà a 134 milions d’euros. En cas d’aprovar-se, Fluidra farà el primer pagament de 0,35 euros per acció el 5 de juny i l’altre de 0,35 euros el 5 de desembre.

La companyia continua així amb la seva consistent política de remuneració als accionistes. D’ençà que va reprendre el pagament de dividends l’octubre del 2020, ha distribuït 1,46 euros per títol als que se sumaran aquests 0,70 euros per acció en cas de rebre l’aprovació de la Junta General d’Accionistes. “Fluidra és un líder global amb un negoci estructuralment més fort amb capacitat per a generar caixa. Hem ampliat la nostra cartera de productes a l’Amèrica del Nord, expandint la nostra xarxa de distribució a Europa i millorant la nostra oferta de piscina comercial. A més, estem treballant per a convertir-nos en una organització més eficaç i eficient”, va remarcar el president executiu de Fluidra, Eloi Planes.

Comentaris
To Top