Ciutat

FOTOS | La Vetlla Pasqual il·lumina La Creu Alta

vetlla pasqual

La Setmana Santa ha encarat aquest cap de setmana els seus últims actes. Un d’ells, el Dissabte Sant. Dia en què, al capvespre se celebra la Vetlla Pasqual. Cerimònia en la qual es recorda la resurrecció de Déu, un preludi del Diumenge de Pasqua, i on l’encesa de la flama de les espelmes és la gran protagonista.

A la ciutat un dels espais on s’ha viscut aquesta cita ha estat l’església de La Creu Alta. Allà unes 150 persones s’han reunit per a l’ocasió. L’esdeveniment ha començat als exteriors de la parròquia, moment en què s’han encès les espelmes- acte del Lucernari. Posteriorment, ja dins l’edifici, s’ha celebrat el pregó pasqual, la lectura dels testaments i les litúrgies.

vetlla pasqual

/ David Chao

vetlla pasqual

/ David Chao

vetlla pasqual

/ David Chao

vetlla pasqual

/ David Chao

vetlla pasqual

/ David Chao

vetlla pasqual

/ David Chao

vetlla pasqual

/ David Chao

vetlla pasqual

/ David Chao

Comentaris
To Top