Ciutat

El Club Natació i Càritas signen un conveni per garantir l’esport a les persones vulnerables

L’objectiu es que puguin accedir als espais del club sense cap acompanyant

El Club Natació Sabadell i Càritas Diocesana de Terrassa han signat un conveni perquè les persones acompanyades pels projectes d’habitatge social de l’entitat que es troben en una situació de vulnerabilitat puguin utilitzar les instal·lacions del club. L’acord permet a les persones accedir a la pràctica esportiva i gaudir d’estones de lleure sense que això sigui un privilegi segons la capacitat econòmica de cadascú.

La sensibilització del CN Sabadell amb les persones vulnerables ha permès que accedeixin de forma lliure i individual, en comptes d’entrar acompanyats per una persona referent de Càritas. Aquesta llibertat, celebren les dues entitats, reforça la dignitat dels participants, oferint-los les mateixes possibilitats que qualsevol altre soci.

Càritas apunta amb aquest conveni a la possibilitat de fomentar la inserció social de les persones vulnerables, a través d’una acció que es pot fer de manera autònoma i ajustada a les circumstàncies personals de cadascú. Un pas més per vetllar i garantir el dret al lleure i a la salut de tothom.

Comentaris
To Top