Ciutat

La Diputació de Barcelona subvencionarà 80.000 euros per fer més inversions a Ca n’Oriac

matade

Forma part de la prova pilot de l’àrea de promoció econòmica urbana (APEU) que es vol fer al barri

L'avinguda de Matadepera, principal artèria comercial de Ca n'Oriac / VÍCTOR CASTILLO

La preparació de la prova pilot per implementar una Àrea de Promoció Econòmica Urbana (APEU) a Ca n’Oriac continua endavant. Aquesta setmana, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Sabadell ha aprovat rebre una subvenció de 80.000 euros de la Diputació de Barcelona per impulsar el projecte. L’aportació subvencionarà la totalitat del projecte.

El consistori explica que “és voluntat municipal continuar impulsant la implementació de l’APEU”, per la qual cosa es compromet a “assumir una despesa mínima en inversions al barri de Ca n’Oriac”.

Concretament, la subvenció és de 79.031,70 euros, que han de permetre fer millores a la zona comercial de Ca n’Oriac, juntament amb les aportacions dels empresaris, que han de determinar quines quotes acabaran pagant.

Què es podrà fer?

Amb el vistiplau de l’Ajuntament, els empresaris podran invertir a la seva zona per fer-la més uniforme: inversió en jardineria i flors, reforç (que no pas substitució) de la neteja urbana, un sistema de seguretat privada, reendreçar l’espai públic o l’organització d’activitats per a promocionar o dinamitzar l’activitat del comerç.

Ca n’Oriac veu amb bons ulls invertir més a la seva àrea comercial

Comentaris
To Top