Ciutat

Les arts marcials tornen a Sabadell amb la Fira Sakura Matsuri

Combat judo /VICTÒRIA ROVIRA

Les activitats començaran aquest divendres, amb diverses sorpreses

Segurament, si no ets un fanàtic de la cultura japonesa o les arts marcials, conceptes com iaido, jiu jitsu, shorinji kempo, kyudo o ninjutsu et sonaran llunyans. Aquests dies, la Fira Sakura Matsuri s’ha posat entre cella i cella acostar als assistents tot aquest univers de moviments i pràctiques. Serà a partir d’aquest divendres i fins al pròxim diumenge amb l’exhibició de diverses disciplines d’arts marcials japoneses amb demostracions infantils, parlaments i altres sorpreses.

La cita servirà per veure en primera persona com es desenvolupen un seguit de disciplines que seran protagonistes a la Pista Coberta d’Atletisme, que l’any passat ja va viure l’esdeveniment d’Enbutaikai Aikido més gran que s’havia fet mai a Espanya.

L’agenda comença amb plat fort, divendres a la tarda, amb entrenaments federatius per part de diversos clubs del Vallès. Dissabte, la masterclass continuarà amb una exhibició d’Embukai amb els participants, mentre que diumenge els presents podran gaudir d’arts marcials com el Iaido, el Jodo i el Kenjutsu o el Nihon Tai-Jitsu.

I és que les arts marcials no podien faltar en una cita que vol submergir Sabadell en la cultura japonesa. Sense elles, el país nipó no es podria explicar. El Japó és el país més exportador d’arts marcials del món. És la llavor d’una gran quantitat de disciplines i cadascuna té les seves curioses particularitats.

Les arts marcials assalten la Fira del Japó de Sabadell

Comentaris
To Top