Ciutat

Vols fer una sorpresa a la teva parella per Sant Jordi? Parla amb nosaltres

Roses de Sant Jordi Sabadell

La vostra història d’amor pot ser protagonista al Diari

S’acosta Sant Jordi i Sabadell ja comença a fer olor de roses i llibres. Al Diari estem preparant algunes sorpreses de cara a la Diada del 23 d’abril, una de les més especials de tot l’any. A més de literatura i flors, a la cita no hi pot faltar una gran dosi d’amor. Perquè, en el fons, tots som uns romàntics.

Per això, volem omplir el Diari d’amor. Ens encantaria que ens expliqueu la vostra història. Contacteu amb nosaltres a través dels canals habituals del Diari perquè arribi a tots els lectors. Necessitarem una fotografia de parella, les vostres edats i una data que considereu important, a més d’una breu explicació de com us veu conèixer.

L’objectiu és que sigueu protagonistes d’una de les edicions més màgiques de l’any. Que aparegueu a les nostres pàgines i, si voleu, pugueu sorprendre a la vostra parella amb un exemplar del Diari en paper que quedi per sempre emmarcat a casa vostra.

Vies de contacte:

Whatsapp: 682 146 542

Correu electrònic: [email protected]

Comentaris
To Top