Diners

Banc Sabadell presenta la 15a edició dels Aces Solidaris

L'acte de presentació, cleebrat a l'estand del Banc a l'RCTB / CEDIDA

L’entitat presidida per Josep Oliu ha celebrat, aquest dimarts, l’acte de presentació de la 15a edició dels Aces Solidaris. Una iniciativa solidària per la qual el Banc Sabadell dona 50 euros per cada ace o punt directe de servei que els tenistes aconsegueixin durant el Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó.

Enguany les ONG i entitats del tercer sector escollides per l’entitat bancària són la Fundació AVES, la Casa Valenciana de Caritat, la Fundació CERES i la Fundació Catalana de Síndrome de Down. “Any rere any, amb aquest acte volem ajudar a donar a conèixer organitzacions de cooperació amb la societat. Vull felicitar-vos i agrair el treball que feu, perquè de manera desinteressada esteu servint a tota la humanitat”, ha assegurat Josep Oliu des de l’estand del Banc, ubicat al village del Reial Club Tenis Barcelona, acompanyat per representants de les fundacions que van assistir a l’acte.

Des del 2008, més de quaranta organitzacions sense ànim de lucre s’han beneficiat dels Aces Solidaris, on l’entitat bancària ha aportat més de 320.000 euros. Any rere any, de mitjana, el Banc Sabadell dona més de 20.000 euros a les entitats beneficiàries.

Comentaris
To Top