Ciutat

Quin temps farà per Sant Jordi?

Sabadellencs, en el Sant Jordi del 2022 / LL. F.

Si res no canvia en els pròxims tres dies, la meteorologia respectarà la diada de Sant Jordi a Sabadell. Ara com ara, i seguint el model GFS, no s’esperen pluges per diumenge a la ciutat, si bé és cert que el dissabte les previsions apunten al pas d’un front força actiu d’oest a est que regaria tota Catalunya.

El pas d’aquestes precipitacions, que arribarien a Sabadell a partir de dissabte al migdia, no s’estendria més enllà del dissabte a la nit, passant de la inestabilitat a l’estabilitat durant el mateix diumenge. Històricament, en aquesta darrera dècada, i a excepció del passat 2016, la pluja ha respectat a llibreters i floristes en aquesta data tan assenyalada.

Més de dos mesos sense pluges abundants

Les previsions de pluja per aquest dissabte ajudarien a trencar la dinàmica de sequera que viu la ciutat. I és que des del passat 27 de febrer, segons dades de l’estació automàtica Sabadell – Parc Agrari, del Servei Meteorlògic de Catalunya, no es registren més de dos litres de pluviometria en 24 hores a la ciutat. Des de principis d’any, a Sabadell ha plogut menys de deu dies, sumant un total de 50,7 litres, menys de la meitat de la pluja registrada durant el març del 2022.

Comentaris
To Top