Ciutat

FOTOS | Ensurt pel despreniment d’una part de la façana d’un edifici a la Rambla

Els Bombers van procedir al sanejament de l’edifici

Ensurt aquest dijous a la Rambla, a l’altura del número 142. Un tros de la façana va caure a la via pública, obligant a la intervenció dels Bombers, que es van desplaçar fins a l’indret, al centre de Sabadell. El Cos va procedir al sanejament de l’edifici i va descartar qualsevol perill imminent de caiguda.

L’avís es va rebre poc després de les 2 del migdia. Durant la tarda, els ciutadans que passejaven per la zona van poder veure tanques posades per protegir la vorera. Les tasques es van dur a terme en coordinació amb els veïns perquè procedeixin a la seva reparació amb caràcter urgent. A més dels Bombers, també es va desplaçar fins a l’indret una unitat de la Policia Municipal.

Ensurt a la Rambla per un despreniment de façana | D.S

Ensurt a la Rambla per un despreniment de façana | D.S

Ensurt a la Rambla per un despreniment de façana | D.S

Ensurt a la Rambla per un despreniment de façana | D.S

Comentaris
To Top