Ciutat

Tallat un carril de la Gran Via fins a l’11 de maig

Trànsit a la Gran Via de Sabadell / V.ROVIRA

Les tasques s’estan efectuant a l’altura del pont número 3

La Gran Via de Sabadell continua el seu procés de transformació, amb obres en diversos trams. Des d’aquest dimarts, 25 d’abril, les tasques se centren en la zona del pont número 3, a la banda de l’avinguda de Barberà, amb els carrers de Latorre i de Calassanç Duran. Així, els treballs obliguen a tallar el carril que va per sota el pont, desviant el trànsit de vehicles en sentit nord.

L’afectació en aquest tram de l’artèria viària que travessa tota la ciutat de nord a sud s’allargarà fins al pròxim dijous 11 de maig. Davant d’aquesta circumstància, la Policia Municipal ha demanat als conductors que utilitzin rutes alternatives per evitar contribuir al col·lapse.

Amb aquestes actuacions, es preveu reconvertir l’espai del carrer de Calassanç Duran – Gran Via en un punt pacificat amb nous arbres, més espai pels vianants i menys aparcament.

Imatge virtual de la reforma prevista a la cruïlla Rambla - Gran Via / CEDIDA

Imatge virtual de la reforma prevista a la cruïlla Rambla – Gran Via / CEDIDA

Comentaris
To Top