Vallès

Més de mig milió d’euros en el sorteig de la Primivita

El comprador s’ha endut 625.659,64 euros del joc d’atzar

El sorteig de la Primitiva d’aquest dijous ha somrigut un usuari del centre comercial Alcampo, ubicat a Sant Quirze del Vallès. El comprador s’ha endut 625.659,64 euros del joc d’atzar que organitza Loteries i Apostes de l’Estat. Es tracta d’un dels dos encertants de primera categoria que hi ha hagut.

La butlleta guanyadora registrada en aquesta gran superfície ha clavat els sis números del sorteig: 4, 7, 8, 46, 47 i 48. Si hagués encertat el reintegrament, que ha estat el 5, el premi hauria estat molt més gran. Per això s’ha generat un pot de cara a la propera cita, prevista per aquest dissabte, que s’enfila fins als 11,3 milions d’euros, en el cas que hi hagués un únic encertant.

L’altre bitllet guanyador del sorteig s’ha localitzat a Sada, A Corunya. No és la primera vegada que l’Alcampo és notícia per haver repartit fortuna. El setembre de 2021 va donar més de 250.000 euros a l’Euromillones.

Comentaris
To Top